top3

Je eigen fotoshoot in een professionele studio. Heb je er wel eens over nagedacht, vast wel, je eigen photoshoot? Maar dan komen er een heleboel vragen bij je op. Welke fotograaf, hoe gaat zoiets in zijn werk, hoe discreet is het, wat gebeurt er met mijn foto's? Op al die vragen kun je natuurlijk antwoord krijgen.Heb je na het lezen van al die antwoorden nog steeds vragen, mail ons dan gerust. Wees niet bang we behandelen alle mail zeer discreet.


Waarom wil je op de foto?


Dat kunnen heel veel redenen zijn. Waarom laat iemand zich fotograferen? Waarom laat iemand zich erotisch of misschien wel naakt fotograferen. Misschien omdat iemand dan de foto's krijgt die hij of zij al lang wilde hebben, maar het nooit aandurfde. Misschien om de spanning. Maar misschien ook om eens een mooie serie erotische of glamour foto's te krijgen. Maar je kunt ook een mooi portret laten maken.

 

Welke fotograaf?

Vooral de fotograaf die bij je past en die je vertrouwd. Tenslotte wil je niet dat je foto's in verkeerde handen komen. Het zoeken naar een vertrouwde fotograaf is best wel lastig. Kijk eens of vraag eens aan anderen of zij hem kennen en wat zij van hem vinden. Wil je  referenties, bij mij kun je die krijgen.

    

Wie is de fotograaf?

Een man van in de 50 jaar. Hij heeft een professionele foto opleiding gedaan en heeft vele jaren als professioneel fotograaf gewerkt.  Nu fotografeert hij alleen nog als hobby. Hij maakte ook foto's op diverse feesten. Een klein deel van de foto's kun je terug vinden op de partyfoto pagina. 

 

Hoe werkt een fotoshoot?

De meeste fotoshoots maak ik in mij studio in Vlaardingen. Maar bij je thuis is ook een optie.  Maar je mag ook zelf een andere locatie kiezen. De fotoshoot wordt gemaakt met behulp van een flitsinstallatie, achtergronden, of gewoon met een camera met flitser. Om te beginnen worden het jullie foto's, dus je bepaalt zelf hoe en wat je op de foto wilt. Ik neem er de tijd voor en stel je eerst op je gemak. Voor we gaan fotograferen spreken we eerst door wat je wilt hebben.

 

Studio?

Ik beschik ook over een representatieve fotostudio in Vlaardingen. De fotostudio is centraal gelegen en slechts 4 minuten rijden vanaf de A4. Achter het gebouw ligt een groot parkeerterrein, waar je gratis kunt parkeren. De mogelijkheden en kwaliteit in de studio is nog beter dan een locatie shoot. In de studio is altijd koffie en thee aanwezig. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

 

Wat kost het?

Ook ik maak onkosten, dus helaas voor niets gaat niet lukken. Het ligt eraan waar je woont. Als ik 200 km moet rijden kost dat benzine. Je moet rekenen op circa €50,- tot €100,- Goedkoop, ja dat klopt, ik hoef er niet van te leven, want dan zou je heel wat meer geld kwijt zijn. Ik neem er de tijd voor en of je nu 20 of 120 foto's wilt, dat kan allemaal voor dezelfde prijs. Mijn studio tarief ligt ook tussen de €50 en €100 euro en kijk maar rond op internet dat is echt heel goedkoop.

   

Wanneer krijg ik de foto's?

De foto's gaan met de fotograaf mee om te bewerken. Tenslotte wil je professionele en mooie foto's. Zodra dat gebeurd is krijg je een mail en kun je de foto's downloaden. Heb je ze allemaal binnen en ben je tevreden, dan worden de foto verwijderd. Dat gebeurt met speciale software zodat de foto's nooit meer terug te halen zijn. Dat klinkt misschien vreemd, maar discretie en respect staan bij mij voorop. De fotograaf gebruikt alleen foto's waarvoor jullie toestemming hebben gegeven.    

 

Waarom FOXfotografie?

Je krijgt een goede, betrouwbare, discrete fotograaf, met professionele apparatuur. Die ook nog eens super goedkoop is.

Heb je nog vragen, stel ze gerust, je krijgt altijd antwoord.

 

 

KNOP01KNOP02

 studio reserveren