De fotostudio bevind zich in een bedrijfsgebouw. De ruimtes in het bedrijfsgebouw worden niet permanent gebruikt, omdat in de toekomst het gebouw plaats moet maken voor woningbouw. Dit kan echter nog enkele jaren duren.

Op de 1e verdieping zitten 4 bedrijfjes, een yoga zaal, een make-up artist, een administratiekantoortje en de fotostudio van FOXfotografie. Er is een gemeenschappelijke ruimte waar je kunt relaxen en wat drinken.

De fotostudio is een ruimte van circa 60 m2. In deze ruimte bevindt zich het fotografie gedeelte met een aantal flitsers, diverse achtergronden en een aantal stoelen en bankjes, die gebruikt kunnen worden bij het maken van de foto's.

In het voorste gedeelte van de fotostudio staan een aantal tafels met stoelen en een grote en kleine spiegels. Hier kun je, je opmaken en kijken of je outfit/kleding goed zit. Er is een kledingstandaard en nog wat huishoudelijke spullen. Ook staat hier de koffie en thee.

 

De fotostudio is op de 1e etage en per lift bereikbaar. Parkeren kan voor het pand en op de parkeerplaats achter het pand. Er is altijd volop parkeer gelegenheid. Kom je met het openbaar vervoer dan reis je naar station Vlaardingen centrum. Vanaf de halte is het 4 minuten lopen. Het belsysteem in het pand werkt niet voor de 1e verdieping en de buitendeur en tussendeuren zijn buiten kantoortijden altijd op slot. Wil je dus naar binnen bel dan het telefoonnummer wat je hebt gekregen, dan wordt de deur opengemaakt.

X

Niet toegestaan.

De auteurswet is van toepassing.